Selecteer een pagina

Overweeg je om een eigen boot te gaan kopen? Dan ben je zeker niet de enige die dit van plan is. Steeds meer mensen schiet het wel eens door hun hoofd: wat zou het gaaf zijn als ik een eigen boot heb. Het aanschaffen van een privéboot, bijvoorbeeld via de boot expert Zijlmans in Drimmelen, heeft namelijk een aantal grote voordelen. Maar wat maakt het bezitten van een eigen jacht of sloep nu eigenlijk zo aantrekkelijk? In dit artikel lees je welke voordelen een eigen boot kopen zoal heeft.

Genieten met je vrienden en familie

Besluit je om een eigen sloep, motorboot of jacht te kopen via Zijlmans in Drimmelen, dan biedt dat de mogelijkheid om op elk gewenst moment een relaxed en gezellig vaartochtje te houden met je vrienden of familie. Is het lekker weer, in de lente, zomer of nazomer, dan pak je de boot en kun je een heerlijke vaartocht maken met bekenden. Lekker toch?

Recreëren met je eigen boot is voordelig

Een eigen boot kopen bij jachtexpert Zijlmans in Drimmelen betekent dat je één keer investeert in je eigen boot. Daarna kun je voordelig leuke vaarvakanties houden. Maar op zich is het niet eens nodig om de boot direct volledig af te betalen. Je kunt ook kiezen voor een financieringsplan, waarbij je iedere maand zo’n 200 tot 300 euro aflost en de boot na enkele jaren volledig in eigendom hebt.

Het is slim om voor een luxe jacht te kiezen met een keuken en badkamer, zodat je een paar weken met je boot op vakantie kunt als je daar zin in hebt. Gezien wat je normaal uitgeeft aan vakanties, voor gemiddelde gezinnen loopt dat jaarlijks al snel in de duizenden euro’s, verdien je je investering snel weer terug! En ook dat kan natuurlijk: je kunt er ook voor kiezen om je aangekochte jacht een aantal weken per jaar te verhuren, voor wat extra inkomsten. Want het hele jaar met de boot op vakantie zit er natuurlijk niet in.

Een verslavend gevoel van vrijheid

Het leuke aan een boot is het gevoel van vrijheid dat je ervaart. Met een boot kun je gaan en staan waar je wilt en, als er een waterverbinding is, overal naartoe. Reken maar dat een eigen boot bezitten een kick geeft en een gevoel van vrijheid dat je nooit meer kwijt wilt.